Юнайтед Партнърс Ейч Ар постоянно разширява своята партньорска мрежа, а с това и областите / сферите на работа, в които да ангажираме своите кадри.

Преди сключване на дадено партньорство ние щателно проверяваме всеки контрагент – легитимност, благонадеждност, коректност. Самият процес по установяване на партньорски взаимоотношения преминава през няколко етапа, за да сме сигурни, че бъдещите ни служители ще попаднат в добри ръце. Поради тази причина до сега не сме имали негативната практика на нередности при трудовите правоотношения, нито пък се е стигало някога до съдебни спорове.

Понастоящем се радваме на успешни партньорства с фирми – професионалисти в своята област:

Фирма „Вир хелфен 24“ е на българския трудов пазар от 2013 г., като предлага работни места в сферата на социалните услуги – домакински помощници, болногледачи, социални асистенти – в Германия. Разполага с всички лицензи и се ползва с добри отзиви сред трудещите се в областта. Реализирани трудови договори посредством Юнайтед Партнърс Ейч Ар: 85

Jooble – това е търсачка за работа, която търси обяви за работа из корпоративни сайтове, агенции за подбор и специализирани сайтове за работа в цял свят. Сайтът Jooble е известен в повече от 60 държави и е преведен на 24 езика, също има и мобилна версия. В България Jooble работи от 2013 година, и за това време е успял да спечели доверието на много търсещи работа.