Юнайтед Партнърс Ейч Ар постоянно разширява своята партньорска мрежа, а с това и областите / сферите на работа, в които да ангажираме своите кадри.

Преди сключване на дадено партньорство ние щателно проверяваме всеки контрагент – легитимност, благонадеждност, коректност. Самият процес по установяване на партньорски взаимоотношения преминава през няколко етапа, за да сме сигурни, че бъдещите ни служители ще попаднат в добри ръце. Поради тази причина до сега не сме имали негативната практика на нередности при трудовите правоотношения, нито пък се е стигало някога до съдебни спорове.

Понастоящем се радваме на успешни партньорства с фирми – професионалисти в своята област:

Фирма „Вир хелфен 24“ е на българския трудов пазар от 2013 г., като предлага работни места в сферата на социалните услуги – домакински помощници, болногледачи, социални асистенти – в Германия. Разполага с всички лицензи и се ползва с добри отзиви сред трудещите се в областта. Реализирани трудови договори посредством Юнайтед Партнърс Ейч Ар: 85

Търговската дейност на компанията Health & Beauty Ltd Dead Sea Cosmetics, представена от Marelin Cosmetics се фокусира върху производството и разпространението на висококачествени козметични продукти. Тази козметика е създадена на базата на минерали от Мъртво море и обогатени с витамини, растителни екстракти и етерични масла, които имат принос за здравето и младостта на кожата ни.

Фирменото кредо винаги е било: "Съвършенството преди всичко".

  • Продуктите отговарят на най-високите европейски стандарти, включително ISO 9001: 2000.
  • Гарантираме високо качество и достъпни цени.
  • Фирма НЕ извършва изпитания върху животни.
  • Никой от продуктите ни НЕ съдържа пара-аминобензоена киселина.

Бъдете следващия от многобройните доволни клиенти на Marelin Cosmetics.

Jooble – това е търсачка за работа, която търси обяви за работа из корпоративни сайтове, агенции за подбор и специализирани сайтове за работа в цял свят. Сайтът Jooble е известен в повече от 60 държави и е преведен на 24 езика, също има и мобилна версия. В България Jooble работи от 2013 година, и за това време е успял да спечели доверието на много търсещи работа.